Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Новини Лопатинської територіальної громади

Дата: від до Скинути

Які вакансії та зарплати задекларували працедавці Львівщини?

Які вакансії та зарплати задекларували працедавці Львівщини?

Станом на 01.02.2022 року база вакансій Львівського обласного центру зайнятості налічувала 4,5 тисяч пропозицій працевлаштування, із яких 30,0% складали вільні місця праці для кваліфікованих робітників з інструментом (швачок, монтерів кабельного виробництва, слюсарів-сантехніків, слюсарів аварійно-відновлювальних робіт, слюсарів-ремонтників, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, пекарів та ін.). Середній розмір заробітної плати за цією групою професій становив 10058 грн.

15:08 15.02.2022

Щодо інформування с/г виробників про програми підтримки

Щодо інформування с/г виробників про програми підтримки

Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації розпочато реалізацію заходів Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки, що затверджена рішенням Львівської обласної ради від 18.02.2021 № 57 (зі змінами). На сайті Львівської обласної державної адміністрації (https://loda.gov.ua/) на сторінці департаменту в рубриці «Програми» розміщено: - Комплексну програму підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки; - Наказ від 25.01.2022 № 3-17nakod/01-08/22 "Про затвердження переліку та форм документів для забезпечення виконання Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021 – 2025 роки"; - Форми заявок для участі у програмі. Для реалізації програми у поточному році з обласного бюджету виділено 20,7 млн. грн. Крім цього з державного бюджету планується фінансова підтримка сільськогосподарських виробників у розмірі 4,4 млд. грн.

14:53 10.02.2022

Радехівська ДПІ інформує:Чи може бути зменшена ставка збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування

Радехівська ДПІ інформує:Чи може бути зменшена ставка збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування

 Радехівська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що у відповідності до законодавчих норм з одноразового (спеціального) добровільного декларування сума збору з одноразового декларування (далі - Збір) щодо задекларованих об’єктів визначається шляхом застосування до бази ставки 2,5 відс. щодо номінальної вартості державних облігацій України з терміном обігу більше ніж 365 днів без права дострокового погашення, придбаних декларантом у період з 01 вересня 2021 року до 31 серпня 2022 року до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація).

09:52 08.02.2022

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОCТІ інформує: Кожний п’ятий безробітний працював керівником або менеджером

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОCТІ інформує: Кожний п’ятий безробітний працював керівником або менеджером

На початку 2022 року офіційно через Львівську обласну службу зайнятості роботу шукали 12,8 тисяч безробітних. На основі статистичних даних, якими володіє служба зайнятості, вдалося з’ясувати, що середній вік безробітного становив 41,5 років. В області цей показник коливався від 39 років (у Стебницькій, Трускавецькій та Червоноградській філіях) до 45-46 років (у Городоцькій та Кам’янка-Бузькій філіях). У Львові середній вік безробітного – 40 років.

10:29 03.02.2022

Радехівська ДПІ інформує: Стартувала  кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році.

Радехівська ДПІ інформує: Стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році.

Декларування доходів є конституційним обов’язком громадян – част.2 ст.67 Конституції України передбачено: щорічно всі громадяни подають до податкових інспекцій за місцем проживання декларації про свій майновий стан  та доходи за минулий рік у порядку, встановленому законом.

09:50 03.02.2022

Радехівська ДПІ інформує щодо декларування коштів від здійснення господарської діяльності у рамках податкової амністії

Радехівська ДПІ інформує щодо декларування коштів від здійснення господарської діяльності у рамках податкової амністії

Чи має право самозайнята особа скористатися правом на подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації та задекларувати кошти, отримані від здійснення господарської діяльності, які не були задекларовані у податковій декларації та з яких не були сплачені відповідні податки і збори? Чи будуть зазначені кошти під час проведення документальної перевірки вважатися такими з яких сплачені усі податки та збори? 

09:50 03.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь