A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Новини Лопатинської територіальної громади

Дата: від до Скинути

Реалізація проекту

Реалізація проекту

Проект реалізується  у Львівській області у співпраці з дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) і Регіон Карпат "NEEKA" за підтримки американського народу через Агенство США з міжнародного розвитку ( USAID) і народу Японії за ініціативи Львівської ОВА при консультативно координаційних центрах Львівської області.

14:03 06.09.2023

Доводимо до вашого відома інформацію, що аграрії Львівщини можуть отримати міні-гранти по 10 000 євро на впровадження заходів з енергоефективності.

Доводимо до вашого відома інформацію, що аграрії Львівщини можуть отримати міні-гранти по 10 000 євро на впровадження заходів з енергоефективності.

Доводимо до вашого відома інформацію, що аграрії Львівщини можуть отримати міні-гранти по 10 000 євро на впровадження заходів з енергоефективності. Зокрема, розпочато конкурсний відбір підприємств в рамках проєкту «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час», що впроваджується в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні». Про це повідомив департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації з посиланням на ГО «Міжнародна фундація розвитку». У рамках проекту планується надання технічної та фінансової підтримки у вигляді міні-грантів на впровадження енергоефективних заходів приватним підприємствам виробничого сектору. Підприємства будуть відібрані за результатами відкритого конкурсу, який буде розміщено на порталі «Дія.Бізнес» та онлайн-ресурсах партнерів проекту. Після завершення процесу відбору 25 відібраних підприємств будуть запрошені приєднатися до проекту та підписати лист-зобов'язання щодо умов участі. Навчання з енергоефективності буде організовано у вигляді серії навчальнопрактичних онлайн-вебінарів з підвищення енергоефективності в промисловості загальною тривалістю 20 годин. Для кожного підприємства-учасника буде проведено експрес-енергоаудит відповідно до вимог стандарту ISO 50002 «Енергоаудит, тип 1». Після навчання буде відібрано 15 підприємств, які отримають подальшу підтримку у вигляд міні-грантів на реалізацію заходів з енергоефективності. З цими підприємствами буде підписано грантові контракти. Гранти надаватимуться у гривневому еквіваленті 10000,00 євро на одне підприємство. Гранти можуть бути використані підприємствами виключно для фінансування енергоефективних заходів, визначених у грантовому договорі. Пріоритет надаватиметься підприємствам, які тимчасово перемістилися до інших адміністративнотериторіальних одиниць, продовжують свою господарську діяльність. Детальніше про Проєкт “Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час” за посиланням: http://in-fd.com/2023/08/04/proyekt-pidtrymka- energomodernizatsiyi-pidpryyemstv-u-voyennyj-chas/. Зразок заявки - за посиланням: http://in-fd.com/wpcontent/uploads/2023/08/Anketa_Konkursna_zayavka_2023_Energozber.pdf Дедлайн подання заявки: 8 вересня 2023 р. За додатковою інформацією щодо конкурсу звертатися до менеджера проєкту Сергія Касяна за номером +380505124805. Просимо вищезгадану інформацію поширити серед сільськогосподарських підприємств територіальної громади.

12:04 06.09.2023

Порядок подання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі.

Порядок подання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі.

Постановою КМУ від 06.10.2021 №1040 затверджено Порядок подання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі. Цей Порядок встановлює механізм  призначення і виплати компенсації за догляд  фізичній особі, яка надає соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі та пройшла підготовку і перепідготовку  з основ догляду у Львівському обласному  центрі соціальних служб особам, які є:

12:31 05.09.2023

Триває реалізація Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік,

Триває реалізація Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік,

Триває реалізація Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік, затверджена розпорядженням від 01.12.2022 №659/0/5-22ВА та Програма підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021-2025 роки, затверджена рішенням обласної ради від 18.02.2021 №56 Програма підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік працює через два інструменти: - надання безповоротної фінансової допомоги підприємствам, що здійснили переміщення та реєстрацію на територію Львівської області; - ваучерна підтримка бізнесу. Так, безповоротна фінансова допомога виробничим підприємствам, які релокувались, становить 100 тис гривень за умови, якщо підприємство перереєструється на території Львівської області. Також підприємство отримає додаткових 100 тис грн, якщо створить не менше 20 нових робочих місць під час воєнного стану на момент подачі заявки (https://loda.gov.ua/services/programs/18022). Для підтримки мікро, малого та середнього підприємництва а також кластерів (лише ваучери на участь в закордонних виставково-ярмаркових заходах) передбачена ваучерна підтримка (https://loda.gov.ua/news/74596). - не більше 60 тис. грн на маркетингові ваучери; 2 - не більше 100 тис. грн на ваучери для сертифікації продукції; - не більше 100 тис. грн на ваучери на участь в закордонних виставковоярмаркових заходах, в т. ч. кластери. Важливо зазначити, що частка власних витрат суб’єктів господарювання на отримання послуг повинна становити не менше 30% суми від загальних витрат. Програмою підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021-2025 роки передбачено завдання “Підтримка підприємницької ініціативи учасників АТО (ООС), ветеранів війни з рф”. Згідно цього заходу по підтримці стартап-проєктів фінансується частина витрат, а це до 50-и тисяч гривень, на реалізацію проєктів в частині придбання устаткування, обладнання та інших засобів виробництва. Участь можуть брати ФОПи, громадяни України, з реєстрацією місця проживання на території Львівської області, що мають статус учасника АТО (ООС), ветерана війни з рф (https://loda.gov.ua/news/74596). Просимо поширити інформацію про механізми реалізації завдань Програм з метою залучення до участі зацікавлений бізнес Львівщини. Детально ознайомитись з Програмою підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік, яка затверджена розпорядженням від 01.12.2022 №659/0/5-22ВА можна за посиланням: (https://loda.gov.ua/documents/71896), з Програмою підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021-2025 роки, яка затверджена рішенням обласної ради від 18.02.2021 №56 можна за посиланням: (https://loda.gov.ua/documents/71894), а також за телефоном (032)299-92-79.

09:53 05.09.2023

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:  роз’яснення можливих шляхів повернення дитини або сімей з дітьми на підконтрольну Уряду України територію;  отримання свідоцтва про народження дитини в умовах воєнного стану або його легалізації, якщо документ отриманий на непідконтрольній території;  встановлення контакту з дитиною, яку вивіз один із батьків за кордон;  заповнення форми розшуку дитини або заявки на отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни;  інші питання, пов’язані з порушеннями прав людини. Тут ви можете повідомити:  про дитину, яка загубилася;  про злочин, скоєний проти дитини;  якщо ви знайшли дитину без супроводу дорослих;  якщо вам відомі факти депортації дитини;  про примусову зміну громадянства та документів дитини;  про інші порушення прав дитини під час війни. В режимі онлайн: 0800-50-17-20 (безкоштовно) 044-299-74-08 (для дзвінків із-за кордону) hotline@ombudsman.gov.ua В режимі офлайн під час особистого звернення: понеділок - четвер з 9:00-13:00, 13:45-18:00 пʼятниця з 9:00-13:00, 13:45-17:00, вихідні дні — субота, неділя Адреса: 01008, м. Київ, вул. Інститутська, 21/8 Додатково надаємо консультації: через портал «Діти війни» — сайт: https://childrenofwar.gov.ua

09:51 05.09.2023

Львівська обласна військова адміністрація інформує

Львівська обласна військова адміністрація інформує

Працюємо над реалізацією Концепції підтримки Захисників та Захисниць України на території Львівщини. Однією з задач, яку ми перед собою ставимо, є якісне інформування ветеранів та їх сім'ї про ті можливості та гарантії, які в них є. Саме тому на офіційному сайті Львівської обласної військової адміністрації з’явилася вкладка «Захиснику та Захисниці». Усю актуальну інформацію про різні пропозиції, програми та можливості для ветеранів та їх сімей на Львівщині ми зібрали на одній платформі: https://loda.gov.ua/project/70266 Тут ви знайдете інформацію про: - соціальне забезпечення; - фінансові можливості; - юридична допомога; - ветеранські громадські організації; - навчання; - спорт; - дозвілля; - психологічна допомога; - медична допомога; - корисні контакти. Окремо є вкладка сім'ям Захисників та Захисниць, де зібрана актуальна інформація для них. Також ми створили телеграм канал "Інформпортал для Захисників та Захисниць України", де щодня інформуємо учасників російсько-української війни зі Львівщини про новини у ветеранській сфері, актуальні державні та обласні програми підтримки, зміни у законодавстві, гранти та анонси заходів - https://t.me/ukrainewar2014 Долучайтесь та поширюйте інформацію, вона справді комусь може допомогти!

16:09 28.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь