Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Новини Лопатинської територіальної громади

Дата: від до Скинути

Дотація за приріст поголів'я корів.

Дотація за приріст поголів'я корів.

Дотація за приріст поголів’я корів надаватиметься тільки суб’єктам підприємництва (юридичним особам, зареєстрованим сімейним фермерським господарствам, фізичним особам-підприємцям), які збільшили (приростили) поголів’я корів у період з 01 квітня минулого року до 01 квітня поточного року. Для фізичних осіб вищезазначена дотація не надається. Однак, фізичні особи, які утримують від 3-х до 100 корів можуть отримати дотацію за утримання поголів’я корів у розмірі 5300 грн на одну голову, яка передбачається у поточному році через Державний аграрний реєстр. Вимогою до отримувачів дотації є те, що власники тварин мають бути зареєстровані у Державному аграрному реєстрі, а їх корови - в Реєстрі тварин.

15:56 10.03.2023

Що робити коли військовослужбовець чи військовозобов’язаний не  погоджується з рішенням ВЛК?

Що робити коли військовослужбовець чи військовозобов’язаний не погоджується з рішенням ВЛК?

Зараз кожен 10 й військовослужбовець чи військовозобов’язаний не згоден з рішенням Військово-лікарської комісії та не знає з чого починати захист своїх прав. Розповідаємо про алгоритм дій військовослужбовців у разі оскарження рішення ВЛК, де можна знайти відповіді на запитання: Що робити коли військовослужбовець чи військовозобов’язаний не погоджується з рішенням ВЛК? Які особливості досудового порядку оскарження постанови ВЛК? Які документи необхідно подати для перегляду рішень ВЛК? Яким може бути результат розгляду таких заяв? Які особливості судового порядку оскарження постанови ВЛК? Що залежить від обраного алгоритму дій? https://www.youtube.com/watch?v=Z_UPY7ppL7s Для отримання додаткової інформації звертайтесь в Радехівське бюро правової допомоги за адресою:м. Радехів, вул. Відродження,7.

08:56 03.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь