Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

РАДЕХІВСЬКА ДПІ ІНФОРМУЄ : Коментар щодо податкової знижки

Дата: 13.05.2024 09:39
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

РАДЕХІВСЬКА ДПІ ІНФОРМУЄ : Коментар щодо податкової знижки.

Радехівська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області в особі керівника Руслани Мулявка надано коментар, щодо можливості отримання громадянами податкової знижки.

Фахівець повідомив, що метою отримання податкової знижки, громадяни, які, зокрема, понесли витрати на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти такого платника податку та/або члена його сім'ї першого ступеня споріднення та/або особи, над якою встановлено опіку чи піклування, або яку влаштовано до прийомної сім'ї, дитячого будинку сімейного типу, якщо такого платника податку призначено відповідно опікуном, піклувальником, прийомним батьком, прийомною матір'ю, батьком-вихователем, матір'ю-вихователькою. Підстави для нарахування податкової знижки із зазначенням конкретних сум відображаються платником податку у річній податковій декларації, яка подається до 31 грудня (включно), наступного за звітним, податкового року. Якщо платник податку до кінця податкового року, наступного за звітним, не скористався  правом на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року, таке право на наступні податкові роки не переноситься.

Керівник ДПІ звернула увагу, що для подання податкової декларації можна скористатись електронними сервісами податкової служби - Електронним кабінетом та мобільним застосунком «Моя податкова».   

В ході телефонної розмови платники податків, які зателефонували на «гарячу лінію», отримали відповіді на всі поставлені запитання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь