A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Оголошення про проведення громадських слухань в с. Куликів

Дата: 13.03.2024 16:46
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Лопатинська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту: «Внесення змін до детальний план території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель по вул.Гайова, 11 Куликівського старостинського округу Лопатиської територіальної громади Червоноградського району Львівської області (за межами населеного пункту с.Куликів та проєкту «Звіт про стратегічну екологічну оцінку внесення змін до детального плану території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель по вул.Гайова, 11 Куликівського старостинського округу Лопатиської територіальної громади Червоноградського району Львівської області (за межами населеного пункту с.Куликів).

З 13 березня по 11 квітня 2024 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Підстава розроблення – рішення Лопатинської селищної ради №79 від 23.02.2023 року.

Замовником розроблення детального плану території є: Лопатинська селищна рада.

Розробником проєку є: ТзОВ «Інститут геоінформаційних систем».

Із проєктом містобудівної документації можна ознайомитись в приміщенні селищної ради за адресою: сел.. Лопатин вул. Центральна, буд.15А з 13 березня по 11 квітня 2024  року пн-пт з 10-00 по 16-00 та на вебсайті https://lopatynska-gromada.gov.ua/.

Громадські слухання проєкту «Внесення змін до детальний план території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель по вул.Гайова, 11 Куликівського старостинського округу Лопатиської територіальної громади Червоноградського району Львівської області (за межами населеного пункту с.Куликів)» та проєкту «Звіт про стратегічну екологічну оцінку внесення змін до детального плану території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель по вул.Гайова, 11 Куликівського старостинського округу Лопатиської територіальної громади Червоноградського району Львівської області (за межами населеного пункту с.Куликів) відбудуться 12 квітня 2024 року в приміщенні Народного дому с.Куликів в 11.00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до вищезгаданого проєкту можна подавати до 11 квітня 2024 року включно до Лопатинської селищної ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції  громадськості  до вищезгаданого проєкту подаються у письмовій формі до Лопатинської селищної ради у вказаний строк. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь