A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Радехівська ДПІ інформує: Засідання «круглого столу»

Дата: 21.11.2023 10:16
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Радехівська ДПІ інформує: Засідання «круглого столу»

У Радехівській ДПІ ГУ ДПС у Львівській області  проведено «круглий стіл» із суб’єктами господарської діяльності  щодо можливості використання безкоштовного ПРРО від ДПС.

  Отже,реєстрація ПРРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (J/F 1316605), що подається у електронній формі через Електронний кабінет  або засобами телекомунікації.. Про сертифікати електронних підписів та/або печаток, суб’єкт господарювання повідомляє шляхом подання в електронній формі повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованих/удосконалених сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО, за формою № 5-ПРРО (J/F1391802). 

При цьому, було наголошено, що на обліку в контролюючому органі повинен перебувати не тільки суб’єкт господарювання, а і його господарська одиниця, де буде використовуватись програмний реєстратор розрахункових операцій. Про господарську одиницю суб’єкт господарювання повідомляє шляхом подання повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою № 20-ОПП. 

Очільникця ДПІ також звернула увагу на заповнення реквізиту «Призначення платежу», відповідно до Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 29 липня 2022 року № 163. 

Посадовеця також запросила платників приєднатись до користувачів нового мобільного застосунку «Моя податкова». Цей застосунок можна завантажити на свої ґаджети і він є простим і зручним інструментом для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податів з використанням платіжних систем.        

Кожному платнику податків було надано вичерпне роз’яснення у межах чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь