A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Радехівська ДПІ інформує: Засідання «круглого столу»

Дата: 27.10.2023 11:00
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Радехівська ДПІ інформує: Засідання «круглого столу»

У Радехівській ДПІ ГУ ДПС у Львівській області  проведено «круглий стіл» із суб’єктами господарської діяльності.

  У ході засідання сторони обговорили зміни  податкового законодавства. Начальник Радехівської ДПІ нагадав, що з 1 жовтня 2023 року набув чинності Закон України від 30 червня 2023 року №3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», який повертає правила діяльності бізнесу у довоєнний період. Відтак, за не проведення розрахункових операцій через РРО/ПРРО, невидачу відповідного розрахункового документа, проведення операцій із використанням ПРРО/РРО на неповну суму вартості проданих товарів порушників чекає фінансова відповідальність.

Посадовиця звернула увагу про переваги офіційного працевлаштування, щодо особливостей розрахунку мінімального податкового зобов'язання,  застосування Закону України від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно».

Очільникця ДПІ також звернула увагу на заповнення реквізиту «Призначення платежу», відповідно до Інструкції про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 29 липня 2022 року № 163. 

Додатково обговорено необхідність своєчасної та повної сплати податків і зборів до бюджету, недопущення податкового боргу, можливості використання електронних сервісів та інших нововведень у сфері діяльності державної податкової  служби.

Посадовеця також запросила платників приєднатись до користувачів нового мобільного застосунку «Моя податкова». Цей застосунок можна завантажити на свої ґаджети і він є простим і зручним інструментом для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податів з використанням платіжних систем.        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь