Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 22.09.2023 14:24
Кількість переглядів: 145

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

( оприлюднюється на виконання постанови КМУ від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів (зі змінами))

 

 «ДК 021:2015:38630000-0: Астрономічні та оптичні прилади 

 

               Ідентифікатор закупівлі : UA-2023-09-20-008631-a

Обгрунтування доцільності закупівлі товару:

Закупівля проводиться на виконання Програми підтримки підрозділів територіальної оборони та Збройних Сил України Лопатинської ТГ на 2023 рік з метою закупівлі товарно-матеріальних цінностей, основних засобів та їх передачі підрозділам територіальної оборони та ЗСУ на безоплатній основі. За зверненням командування однієї з військових частин існує потреба у закупівлі пристроїв нічного бачення -  монокулярів у кількості 6 штук.

 

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Закупівля здійснюється відповідно ЗУ «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів,робіт і послуг для замовників, передбачених ЗУ «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою КМУ від 12 жовтня 2022 р.№1178 зі змінами.

Вимоги до пристроїв нічного бачення -  монокулярів .

№ 
 з/п

Назва

товару

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

Виробник, модель та країна походження Товару, який пропонує поставити Учасник

1.

Пристрій  нічного бачення, 6 штук

 

 

Пристрій нічного бачення ( монокуляр) повинен відповідати наступним характеристикам:

Характеристика запропонованого товару не можуть бути менші ніж наступні показники: ЕОП покоління 2+ (або краще)Збільшення 1x (або краще)Система лінз 25 мм; F/1,2 (або кращеут огляду 42°Діапазон фокусування від 0,25 м до нескінченності;Регулювання діоптрій від -5 до +5 діоптрій;Світлодіодні індикаторизоні огляду)  - ІЧ (наявне), - Надмірний рівень світла та/або функція відкидного вимкнення,- Відсікання яскравого світла (наявний)- Інфрачервоне освітлення (наявне)- Тип батареї One CR123A (3V) (або краще),Термін служби батареї (робочий) До 40 годин при 20°CДіапазон робочих температур від -40°C до +50°C (від -40°F до +122°F)Діапазон температур зберігання від -50°C до +70°C (від -58°F до +158°F)Екологічний рейтинг IP65 (або кращеага – не більше 292 г (0,5 фунта) ,Габаритні розміри (не більше) 115 × 69 × 74 мм (4,5 × 2,7 × 2,9 дюйма)

Точну назву та технічні характеристики товару щодо подання «еквівалента» Учасником відповідно до технічних вимог до предмета закупівлі, який за своїми якісними та технічними характеристиками та іншими вимогами повністю відповідає та збігається з вимогами та потребами Замовника, зазначити в даній колонці.

 

 

1. Місце поставки товару – 80261, Львівська область, Червоноградський район,смтопатин,вул.Центральна,будинок 15а 

2. Товар має бути якісним, новим та таким, не мати зовнішніх та внутрішніх пошкоджень та поставлятися в новій упаковці, на якій зазначаються маркування відповідно до стандартів виробника, яке надає змогу ідентифікувати Товар, його походження, дату виробництва. Упаковка предметів закупівлі повинна забезпечувати захист від зовнішнього впливу та при транспортуванні.У разі поставки Товару неналежної якості, Замовник має право відмовитися від прийняття і оплати такого Товару. Всі витрати, пов’язані із заміною Товару неналежної якості (транспортні витрати та інше) несе Учасник.

3. Гарантійний строк на Товар становить не менше гарантійного строку, визначеного виробником на Товар, але не менше 12 місяців з дати отримання Товару від постачальника, а саме з дати підписання видаткової накладної. Виконання всіх гарантійних зобов’язань забезпечує Учасник.

 

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі -643740грн з ПДВ (Шістсот сорок три тисячі сімсот сорок гривень).

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом  виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Уповноваженого органу від 18.02.2020р. 275 зі змінами, а саме методом розрахунку очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін. Способом отримання інформації про ціну предмету закупівлі взято три комерційні пропозиції, що надійшли на запит  і становить 107290 грн. Розмір очікуваної вартості предмету закупівлі  становить 107290грн.*6шт=643740грн.

Період поставки товару : до 30 жовтня 2023 року.

 

Обгрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку до кошторису на 2023 рік, що відповідає затвердженому бюджету Лопатинської селищної територіальної громади на 2023 рік. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь