Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Розпочали другу серію тренінгів для підприємців  Львівщини та всієї України!

Дата: 08.09.2023 09:23
Кількість переглядів: 55

 

Розпочали другу серію тренінгів для підприємців 

Львівщини та всієї України!

Протягом року Інвест офіс навчає та допомагає підприємцям знайти і отримати фінансування для підсилення бізнесу. В першу чергу за рахунок грантових програм від міжнародних та українських приватних і державних фондів.

Раніше ми розробили програму навчань для мікро, малого та середнього бізнесу: «Фінансові можливості для підсилення українського підприємництва» та проводили тренінги у громадах Львівщини. Та кількість зацікавлених підприємців зростає, тому ми розпочали другу серію таких тренінгів.

Запрошуємо підприємців Вашої громади взяти участь у вебінарі. Розкажемо як і де шукати фінансові можливості для бізнесу, які нюанси та правила написання грантових заявок,  як за допомогою грантів вийти на міжнародний ринок.

Подія відбудеться 13 вересня на платформі ZOOM за попередньою реєстрацією. Звертаємося до вас з проханням поширити анонс та провести комунікацію серед локальних мікро, малих та середніх підприємців про можливість навчання.

Детальна інформація для поширення: 

Шукаєте фінансування для розвитку бізнесу?

Запрошуємо взяти участь у онлайн навчанні для підприємців та підприємниць. Дізнайтесь як і де шукати фінансові можливості для бізнесу, які нюанси та правила написання грантових заявок,  як за допомогою грантів вийти на міжнародний ринок.

Вебінар відбудеться 13 вересня, початок об 11:00.

Як взяти участь: Зареєструйтеся за посиланням: https://bit.ly/3QOYYI7. Участь безкоштовна. Воркшоп відбудеться на платформі ZOOM.

Тренери: вебінар проводять експертки Інвест офісу міжнародного рівня, які щодня допомагають підприємцям та підприємницям Львівщини залучати кошти від державних і міжнародних фондів та експертка з виходу на міжнародні ринки.

Зверніть увагу! За декілька днів до події на вказану вами пошту прийде лист з посиланням на зустріч. Після наш менеджер зателефонує вам, щоб уточнити чи отримали ви лист. У разі виникнення додаткових запитань просимо звернутися за телефоном: +380685018880, Тетяна.

Захід організовує команда Інвест офісу за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Дякуємо за співпрацю!

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь