A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Радехівська ДПІ інформує : Робоча зустріч з платниками

Дата: 17.03.2023 10:00
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Радехівська ДПІ інформує : Робоча зустріч з платниками

Начальником  Радехівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Русланою Мулявка проведено зустріч із платниками податків щодо актуальних питань оподаткування,  підвищення якості обслуговування громадян та бізнесу. 

В ході спілкування висвітлювались питання адміністрування податків, єдиного  внеску, своєчасності сплати податкових платежів та  новацій податкового законодавства. Звернуто увагу на  легалізацію трудових відносин, застосування касових апаратів, провадження волонтерської діяльності та декларування громадянами минулорічних доходів. 

Також зазначено, що у ГУ ДПС у Львівській області функціонує комунікаційна податкова платформа, завдання якої  активізувати діалог між податковою та платниками з метою оперативного надання відповідей на запити і звернення, вирішення інших питань. Для забезпечення ефективного зворотного зв'язку створено  електронну скриньку комунікаційної податкової платформи -  lv.ikc@tax.gov.ua.  Крім цього,  суб’єкти господарювання та громадяни можуть попередньо записатись  через мережу Інтернет у будь-який Цент обслуговування платників Львівщини для отримання  адміністративних чи консультативних послуг, використавши електронну чергу:  http://queue.qsolutions.com.ua:22102/. 

Податківець нагадала про необхідність обов’язкового використання касових апаратів підприємцями, які перебувають на спрощеній системі оподаткування II-IV груп та здійснюють готівкові розрахунки з покупцями за надані послуги чи товар. Також звернула увагу, що застосування касових апаратів наразі не є обов’язковим для спрощенців I групи, суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю в сільській місцевості з дотриманням певних умов, передбачених законодавством.

Говорили і про переваги використання електронних сервісів ДПС. Надано консультації щодо подання декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді через Електронний кабінет у розділі «ЕК для громадян» – «Податкова декларація про майновий стан і доходи».

На завершення заходу учасники отримали відповіді на проблемні питання, які їх цікавили.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь