A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Податківці Радехівської ДПІ інформують платників про реєстрацію РРО/ПРРО

Дата: 03.03.2023 15:10
Кількість переглядів: 76

Податківці Радехівської ДПІ інформують платників про реєстрацію РРО/ПРРО

 

У Радехівській ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області фахівці надали фізичним особам – підприємцям актуальну інформацію про встановлення «ПРРО Каса», зокрема, покрокову інструкцію щодо завантаження даного програмного забезпечення на Windows.

У податковій наголосили, що перш ніж реєструвати ПРРО, необхідно надати відомості про господарську одиницю, де буде застосовуватися ПРРО, а саме повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти пов’язані з оподаткуванням чи через які проводиться діяльність, за формою №20-ОПП.

Реєстрація ПРРО проводиться на підставі заяви про реєстрацію ПРРО за формою №1-ПРРО. У разі відсутності підстав для відмови у реєстрації, ПРРО реєструється через присвоєння програмним забезпеченням фіскального сервера фіскального номера ПРРО із внесенням даних до Реєстру програмних РРО.

Також суб’єкт господарювання, який зареєстрував ПРРО, подає повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованих і удосконалених сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО за №5-ПРРО з інформацією про ідентифікатор ключа з сертифікату, який використовується для підпису, щодо того працівника, котрому надані повноваження.

Під час спілкування також обговорили, яким чином можна отримати електронний цифровий підпис (далі ЕЦП) та особливості подання податкової звітності через Електронний кабінет.

Платникам надали вичерпні відповіді на всі поставлені запитання та порекомендували їм користуватися електронними сервісами від ДПС.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь