Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

З початку року роботою забезпечено майже 700 осіб з інвалідністю 

Дата: 07.12.2022 08:42
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

 

Державний центр зайнятості

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОCТІ

вул.Бортнянського 11а, м.Львів, 79033, тел/факс (032) 297-16-97,

E-mail: kanc@locz.gov.uaWeb:http: https://lviv.dcz.gov.ua/  Код ЄДРПОУ 03491180

 

Пресреліз  5 грудня 2022 року 

З початку року роботою забезпечено майже 700 осіб з інвалідністю 

У січні-листопаді цього року роботу за сприяння фахівців Львівської обласної служби зайнятості знайшли 695 краян з інвалідністю. Серед них 41,4% складають мешканці сільської місцевості, 42,7% – жінки, 14,4% – молодь віком до 35 років, 5,0% – переселенці, що прибули з районів ведення активних бойових дій або тимчасово окупованої території.

«Клієнти з особливими потребами працевлаштовуються на різні вакансії. Однак пропонована їм робота повинна відповідати рекомендаціям МСЕК та індивідуальній програмі реабілітації. Якщо пошуковець місця праці справді висококласний спеціаліст і знавець своєї справи, то його фізичні особливості не перешкоджають успішному працевлаштуванню, – розповідає директор Львівського ОЦЗ Василь Барилюк. – Про це свідчать факти: за посередництва служби зайнятості колишні безробітні з інвалідністю працюють керівниками, менеджерами, бухгалтерами, адміністраторами, юристами, вчителями, спеціалістами державної служби, помічниками вихователя, продавцями, касирами, сестрами медичними, кухарями, слюсарями-ремонтниками, операторами котельні, водіями, операторами заправних станцій, прибиральниками службових приміщень, підсобними робітниками, охоронцями, сторожами».

Для підвищення рівня конкурентоспроможності на ринку праці обласна служба зайнятості організовує для безробітних, зокрема й для осіб з інвалідністю, професійне навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, у тому числі шляхом стажування на виробництві. У січні-листопаді цього року рівень професійної компетенції підвищили майже 240 безробітних з особливими потребами.

Окрім того, пошуковцям роботи надаються профорієнтаційні послуги з тим, щоб вони поєднали власні здібності та можливості з кадровою потребою працедавців, визначили сферу економіки, де зможуть найповніше реалізувати свій потенціал. Такими послугами охоплено 3165 осіб з інвалідністю.

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи

Львівського обласного центру зайнятості

Тел. 233-71-85

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь