A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Радехівське ДПІ інформує...

Дата: 26.07.2022 16:26
Кількість переглядів: 542

Радехівська ДПІ інформує : Про проведення зустрічі з платниками податків по новаціях податкового законодавства в умовах воєнного стану

Нещодавно в приміщенні Радехівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Львівській області відбулася зустріч з платниками, в якому взяв участь начальник інспекції Руслана Мулявко для платників податків на тему: «Про новації податкового законодавства в умовах воєнного стану».

У ході заходу обговорено новації податкового законодавства в умовах воєнного стану, а саме: 17 червня 2022 року набрав чинності Закон України від 31 травня 2022 року № 2284-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання виробництва спирту етилового денатурованого» та 17 червня 2022 року набрав чинності Закон України від 31 травня 2022 року № 2290-IX «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України та інших законодавчих актів України».

Повідомила, що Міністерство фінансів України наказом від 17 травня 2022 року № 143 викладено у новій редакції форму декларації про майновий стан і доходи.

Нагадала про одноразове (спеціальне) добровільне декларування та проблемні питання застосування РРО в умовах воєнного стану.

Руслана Мулявка нагадала про основні вимоги щодо Закону України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень», що набрав чинності з 01 січня 2022 року.

Повідомила про Закон України від 15 березня 2022 року № 2136-IX «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану.

Наприкінці присутні отримали відповіді на питання щодо новацій податкового законодавства в умовах воєнного стану.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь