A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

ПРОЄКТ (без доповнень) Звіт про роботу  комунального закладу «Лопатинський центр культури та дозвілля» за І-ше півріччя 2021 року

Дата: 14.09.2021 16:06
Кількість переглядів: 927

Комунальний заклад “Лопатинський центр культури та дозвілля” є самостійним закладом, що діє, створюючи умови для самостійної творчості, духовного розвитку, задоволення культурних потреб і організації відпочинку населення. Засновником закладу є Лопатинська селищна рада. Майно закладу є комунальною власністю Лопатинської селищної ради.

У своїй діяльності керується Конституцією України, законами України «Про культуру», "Про охорону культурної спадщини", "Про запобігання корупції", Статутом закладу, актами Лопатинської селищної ради, селищного голови та іншими нормативно-правовими актами.

Заклад є юридичною особою публічного права, здійснює свою діяльність двома підрозділами закладу: клубним, культурно-дозвіллєвим та бібліотечним.

Включає в себе 18 Народних домів та 15 бібліотек станом на 01 липня 2021року.

          Штатний розпис включає 11 працівників бібліотечного підрозділу та  25 працівників підрозділу клубного, культурно-дозвіллєвого. Всього в штатному розписі є 32 штатні одиниці станом на 01 липня 2021 року. Оплата праці здійснюється за рахунок місцевого бюджету.

Робота закладу ведеться згідно річного плану, який розробляється наприкінці поточного року на наступний та затверджується керівником закладу.

Розпочався наш культурний рік із святкування Нового Року та он-лайн вітань, на привеликий жаль, ми вже знаходились у карантинній зоні з початку року по травень місяць, тому робота закладів культури тривала в режимі он-лайн. Так ми відзначили згідно плану Новий рік та Різдво Христове, щоби покращити різдвяний настрій, працівники культури спільно з старостами та нашим КП прикрасили ілюмінаціями наші села та селище Лопатин.

Вже традиційно у відео-роликах відзначили День Соборності України, День закоханих, До Дня пам”яті Героїв Майдану, Небесної Сотні були організовані вечори-реквієми. У лютому ми відзначали 150-річчя від Дня народження Лесі Українки, згадали її творчість, декламували вірші.

Вже в березні відбувся перший повноцінний великий концерт по відзначенню 207-ї річниці з Дня народження Тараса Шевченка та концерт з нагоди 25-ліття Народного аматорського хорового колективу.

До 35-ї річниці з моменту аварії на Чорнобильській АЕс було відзнято відео-ролики інформаційного характеру.

У квітні активно готувалися до вітань з Великодніми святами, були змайстровані великодні декорації, які тішили мешканців, оскільки знову на Великодні свята ми перебували у карантинній зоні та масові заходи не відбувалися.

У травні проводилися заходи до Дня матері та провели мітинги до Дня пам'яті  та Примирення.

Вже в червні комунальний заклад, враховуючи зняття карантинних обмежень, активно оганізовував концерти, враховуючи програму “Як у нас на селі”, програму виїзних концертів по населених пунктах нашої громади. Та здійснив виїзди у с. Миколаїв та с. Куликів. Дуже цікава програма і є хорошим показником нашої роботи, оскільки в ній задіяні більшість учасників Народних домів.

Також з традиційними вже фестивалями відзначали День Конституції України.

Щодо роботи бібліотечного підрозділу, основним завдання було здійснити переоблік книг, щоби побачити чітке забезпечення населення літературою.

Також робота здійснювалася згідно з планом роботи враховуючи карантинні обмеження, особливо значними стали оголошені конкури читців “Ми читаємо Кобзаря” та “Конкурс до 150-річчя з Дня народження Лесі Українки” в яких активно брали участь мешканці громади різних вікових категорій.

За шість місяців роботи заклад підготував всі заходи згідно з планом роботи, враховуючи карантинні обмеження.

В цілому роботу комунального закладу в звітньому піврічному періоді прошу  вважати задовільною, оскільки всі заплановані згідно плану заходи були проведені, гуртки працювали за цей період рік в дозволеному режимі.

 

            в.о. керівника                                                М. А. Томко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь