A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Добровільне декларування громадян

Дата: 18.08.2021 11:52
Кількість переглядів: 1327

Добровільне декларування громадян - тема чергового засідання круглого столу у Радехівській ДПІ

 

 

У Радехівській  ДПІ Головного управління  ДПС у Львівській області відбувся «круглий стіл» з платниками податків за участю начальника ДПІ Руслани Мулявка. Одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів фізичних осіб, стало основною темою проведеного заходу.

Руслана Мулявка розповіла, що згідно Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року проводиться кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб. Також проінформувала присутніх осіб про особливості та об’єкти одноразового (спеціального) декларування, строки його проведення, порядок сплати спеціального збору, державні гарантії декларантам тощо.

На практикумі проаналізували, які саме активи фізичної особи можуть бути об’єктами такого декларування та хто може бути декларантом, та в який період проводиться кампанія декларування

Також, фізичних осіб цікавило питання в якому форматі подається декларація. 

На що було зазначено, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається виключно декларантом в електронній формі. 

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету -це цивілізований спосіб на законних підставах вивести з «тіні» доходи, сплативши до держбюджету визначений збір-наголосили в ДПІ. 

Зустріч за «круглим столом» пройшла в атмосфері взаєморозуміння та поваги і завершилася у форматі «запитання-відповіді».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь