Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Гюндуз Мамедов - "засланий козачок"?

Дата: 12.07.2021 10:51
Кількість переглядів: 1249

Фото без опису

Чи може заступник Генерального прокурора України вершити долі вищих державних чиновників, а також бути в центрі гучних скандалів? Звісно! У наших реаліях цього дуже просто досягти, головне щоб тебе звали - Гюндуз Мамедов!

Яким чином запитаєте Ви? Просто і невибагливо. Цей чиновник як відомий граф Каліостро авантюрист і містифікатор тягне державу Україна від одного міжнародного скандалу до іншого.

Одним з перших його "виступів" на міжнародній арені стала участь в скандальному посередництва між колишнім Генеральним прокурором України Юрієм Луценком і адвокатом кандидата на пост Президента США Рудольфом Джуліані в питанні передачі компромату на колишнього віце-президента США Джо Байдена і його сина. Після цього розгорівся скандал з "втручанню України у внутрішні справи іншої держави", який, наприклад, усіма способами намагалася роздути Росія.

По-друге, є певні натяки на роль Мамедова в історії з "вагнерівцями". За інформацією наших джерел, СБУ давно стежить за діяльністю Г.Мамедовим. І це не тільки через його корупційну діяльність. У питанні в тому, хто злив інформацію російській стороні за "вагнерівцями" є кілька версій, і ось, за однією з них підозрюваним може бути - Гюндуз Мамедов, який правдами і неправдами вліз в оточення глави Офісу президента України Андрія Єрмака.

Цікавий факт, що 10 вересня 2020 року на спеціальну прес-конференцію по "вагнерівцям" вийшли колишній секретар РНБО Олександр Турчинов та звичайно ж екс-генпрокурор Юрій Луценко. Вони продовжили розгойдувати тему з приводу "крота" в Офісі президента, який, нібито злив дані про росіян, затриманих в Мінську 29 липня, чим зірвав спецоперацію наших спецслужб з вивезення їх в Україну. Росіяни ці воювали на Донбасі і могли мати відношення до злочинів проти громадян України. Але, є великий сумнів у тому, кому було вигідно розкрутити в медійному просторі інформацію про причетність українських спецслужб до заманювання "вагнерівців" в Мінську. Першими про це написали російські ЗМІ ще до виборів в Білорусі, а потім її ж повторили і на офіційному рівні.

І ось ще один штришок до портрета "чесного" прокурора Мамедова - недавно з'явилася підтверджена інформація про те, що дочірньої компанії SOCAR в Україні, яку очолює молодший брат прокурора - Ельчин, укладено договір на придбання мережі заправок "Глуск". Як ми знаємо, "Глуск" входило в орбіту бізнес інтересів кума Путіна - Віктора Медведчука, яке постачає в Україну російські нафтопродукти.

Також хочеться нагадати, що Гюндуз Мамедов має широкі зв'язки серед широкого кола українського і російського криміналітету, а все через те, що це дуже не простий прокурор. Батько під час свого перебування був пов'язаний з донецьким кланом і особисто знав екс-президента України Віктора Януковича, сам Гюндуз, як кажуть, є "кишеньковим прокурором" кримінального авторитета Володимира Галантерніка складався в одній ОЗУ з мером Одеси Трухановим і фінансується російськими "злодіями в законі"

Таким чином, знову простежується російський слід у житті Гюндуз Мамедова.
З усього можливо зробити припущення, а чи немає у Кремля свого "засланого козачка" в особі Гюндуз Мамедова ?! 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь