A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Гюндуз Мамедов - "засланий козачок"?

Дата: 12.07.2021 10:51
Кількість переглядів: 1179

Чи може заступник Генерального прокурора України вершити долі вищих державних чиновників, а також бути в центрі гучних скандалів? Звісно! У наших реаліях цього дуже просто досягти, головне щоб тебе звали - Гюндуз Мамедов!

Яким чином запитаєте Ви? Просто і невибагливо. Цей чиновник як відомий граф Каліостро авантюрист і містифікатор тягне державу Україна від одного міжнародного скандалу до іншого.

Одним з перших його "виступів" на міжнародній арені стала участь в скандальному посередництва між колишнім Генеральним прокурором України Юрієм Луценком і адвокатом кандидата на пост Президента США Рудольфом Джуліані в питанні передачі компромату на колишнього віце-президента США Джо Байдена і його сина. Після цього розгорівся скандал з "втручанню України у внутрішні справи іншої держави", який, наприклад, усіма способами намагалася роздути Росія.

По-друге, є певні натяки на роль Мамедова в історії з "вагнерівцями". За інформацією наших джерел, СБУ давно стежить за діяльністю Г.Мамедовим. І це не тільки через його корупційну діяльність. У питанні в тому, хто злив інформацію російській стороні за "вагнерівцями" є кілька версій, і ось, за однією з них підозрюваним може бути - Гюндуз Мамедов, який правдами і неправдами вліз в оточення глави Офісу президента України Андрія Єрмака.

Цікавий факт, що 10 вересня 2020 року на спеціальну прес-конференцію по "вагнерівцям" вийшли колишній секретар РНБО Олександр Турчинов та звичайно ж екс-генпрокурор Юрій Луценко. Вони продовжили розгойдувати тему з приводу "крота" в Офісі президента, який, нібито злив дані про росіян, затриманих в Мінську 29 липня, чим зірвав спецоперацію наших спецслужб з вивезення їх в Україну. Росіяни ці воювали на Донбасі і могли мати відношення до злочинів проти громадян України. Але, є великий сумнів у тому, кому було вигідно розкрутити в медійному просторі інформацію про причетність українських спецслужб до заманювання "вагнерівців" в Мінську. Першими про це написали російські ЗМІ ще до виборів в Білорусі, а потім її ж повторили і на офіційному рівні.

І ось ще один штришок до портрета "чесного" прокурора Мамедова - недавно з'явилася підтверджена інформація про те, що дочірньої компанії SOCAR в Україні, яку очолює молодший брат прокурора - Ельчин, укладено договір на придбання мережі заправок "Глуск". Як ми знаємо, "Глуск" входило в орбіту бізнес інтересів кума Путіна - Віктора Медведчука, яке постачає в Україну російські нафтопродукти.

Також хочеться нагадати, що Гюндуз Мамедов має широкі зв'язки серед широкого кола українського і російського криміналітету, а все через те, що це дуже не простий прокурор. Батько під час свого перебування був пов'язаний з донецьким кланом і особисто знав екс-президента України Віктора Януковича, сам Гюндуз, як кажуть, є "кишеньковим прокурором" кримінального авторитета Володимира Галантерніка складався в одній ОЗУ з мером Одеси Трухановим і фінансується російськими "злодіями в законі"

Таким чином, знову простежується російський слід у житті Гюндуз Мамедова.
З усього можливо зробити припущення, а чи немає у Кремля свого "засланого козачка" в особі Гюндуз Мамедова ?! 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь