A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Навчання з пожежної безпеки в Лопатинській спецшколі

Дата: 23.02.2021 15:35
Кількість переглядів: 481

Фото без опису23 лютого 2021 року Радехівським РС ГУ ДСНС України у Львівській області проведено пожежно-тактичне навчання у Комунальному закладі Львівської обласної ради "Лопатинська спеціальна школа".

Навчання відбулися у кілька етапів. Перший з них передбачав гасіння умовної пожежі в Комунальному закладі Львівської обласної ради "Лопатинська спеціальна школа" . Рятувальники евакуювали людей, що опинилися в задимленому приміщенні. Працюючи в апаратах захисту органів дихання у складі ланки газодимозахисної служби, вогнеборці вивели на свіже повітря всіх потерпілих, здійснили розвідку пожежі. Та успішно ліквідували умовну пожежу. Приміщення школи ще раз перевірили на наявність потерпілих. По завершенню усіх робіт оголосили ліквідацію пожежі.

Наступним етапом надзвичайники розповіли працівникам Комунального закладу Львівської обласної ради "Лопатинська спеціальна школа" про першочергові дії в разі виникнення пожежі на об’єкті, про правильність і важливість використання первинних засобів пожежогасіння.

Такі навчання проводяться з метою забезпечення безпечного та ефективного рятування людей та гасіння пожеж на об'єктах з масовим та цілодобовим перебуванням людей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь