Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

В Радехівській ДПІ проведено черговий тренінг  з платниками

Дата: 03.10.2024 10:52
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

В Радехівській ДПІ проведено черговий тренінг  з платниками.

 У рамках проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед платників податків начальник Радехівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Руслана Мулявка провела тренінг з платниками податків. Під час заходу керівник роз’яснила основні аспекти Національної стратегії доходів до 2030 року та заходів ДПС із ïї впровадження, підвищення рівня добровільної сплати податків та податкової культури в суспільстві. Національна стратегія доходів – це дорожня карта реформування податкової системи, а також удосконалення процедур податкового адміністрування, яка необхідна для забезпечення потенціалу задоволення фіскальних потреб у середньостроковій перспективі. Вона також підтримує економічне зростання через зменшення нерівності та неефективності в політиці та адмініструванні доходів. Це бачення майбутньої системи доходів України, що надає чіткості та мети реформам. 

Фахівець зауважила, що у ДПС вже проведено низку заходів для виконання завдань, визначених стратегією для податкової служби. Зокрема, активна увага приділена цифровій трансформації ДПС в контексті євроінтеграції, розвитку електронних сервісів. Загалом зі Стратегією Україна рухатиметься до створення міцної та прозорої фінансової системи, готової відповідати сучасним міжнародним вимогам.

Було чимало запитань від платників й щодо податкової знижки. Посадовиця розповіла умови нарахування податкової знижки й отримання повернення коштів громадянами та наголосила, що декларацію задля отримання знижки потрібно подати до 31 грудня цього року включно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь