Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

У Радехівській ДПІ платникам податків роз’яснюють актуальні питання оподаткування

Дата: 03.10.2024 10:51
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

У Радехівській ДПІ платникам податків роз’яснюють актуальні питання оподаткування

Під час відвідування Центру обслуговування платників Радехівської ДПІ платники податків отримують фахові консультації щодо застосування податкового законодавства. 

Провідні фахівці Радехівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області регулярно проводять інформаційні зустрічі з платниками, під час яких роз’яснюють порядок нарахування та терміни сплати податкових зобов’язань, а також дотримання порядку заповнення платіжних інструкцій на сплату податків і зборів з метою недопущення виникнення податкового боргу.  

Крім того присутніх інформують про удосконалення процесів ведення обліку платежів та створення/удосконалення відповідних сервісів; новації у законодавстві, пов’язані зі сплатою/поверненням платежів, та їх практичне застосування; відкриття Казначейством бюджетних рахунків відповідно до змін у класифікації доходів бюджету та реквізити таких рахунків; порядок повернення платежів з бюджету; отримання Витягу щодо стану розрахунків платників з бюджетами та сплати єдиного внеску; заповнення реквізитів платіжної інструкції під час сплати бюджетних/небюджетних платежів; механізм сплати платежів з використанням єдиного рахунку. 

Також платникам наголошують на дотриманні суб’єктами підприємницької діяльності чинного законодавства про працю, зокрема щодо гарантій оплати праці та недопущенні виникнення заборгованості з виплати заробітної плати.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь