Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Повідомлення щодо початку підготовки аналітичного звіту з метою проведення містобудівного моніторингу 

Дата: 23.01.2024 17:29
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Повідомлення щодо початку підготовки аналітичного звіту з метою проведення містобудівного моніторингу 

 

Згідно статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» містобудівний моніторинг - система спостережень, аналіз реалізації містобудівної документації, оцінки та прогнозу стану і змін об’єктів містобудування, які проводяться відповідно до вимог містобудівної документації та спрямовані на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних і громадських інтересів.

На виконання вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.09.2011 № 170 Лопатинська селищна рада розпочинає прийом пропозицій щодо необхідності здійснення моніторингу містобудівної документації на місцевому рівні - генеральних планів селища Лопатин, сіл Барилів, Березівка, Грицеволя, Завидче, Куликів, Миколаїв, Руденко, Увин, Щуровичі (розроблених в 1970-х роках) а також детальних планів територій (затверджених до 01.01.2024 року). Пропозиції приймаються з 15.01.2024 року по 29.01.2024 року в паперовому (селище Лопатин, вул. Центальна 15А) та електронному вигляді (lopatin_rada@ukr.net).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь