Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Оголошення про проведення громадських слухань щодо розгляду детального плану території та звіту про СЕО

Дата: 16.11.2023 14:25
Кількість переглядів: 69

Лопатинська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєктів: «Детальний план території по вул.Промисловій в смт.Лопатин Червоноградського району Львівської області (за межами населеного пункту) та Звіт про стратегічну екологічну оцінку Детального плану території по вул.Промисловій в смт.Лопатин Червоноградського району Львівської області (за межами населеного пункту)».

З 16 листопада по 17 грудня 2023 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних проєктів.

Підстава розроблення – рішення Лопатинської селищної ради №46  від 20.07.2023 року.

Замовником розроблення детального плану території є: Лопатинська селищна рада.

Розробником проєку є:  фізична особа-підприємець Дідик Ігор Євгенович. (Кваліфікаційний сертифікат відповідного виконавця окремих видів робіт (послуг) пов’язаних із створенням об’єкта архітектури серія АА №001436 від 29.04.2013 р.).

Із проєктами містобудівної документації можна ознайомитись в приміщенні селищної ради за адресою: сел.. Лопатин вул. Центральна, буд.15А з 16 листопада по 17 грудня 2023  року пн-пт з 10-00 по 16-00 та на вебсайті https://lopatynska-gromada.gov.ua/.

Громадські слухання проєктів «Детальний план території по вул.Промисловій в смт.Лопатин Червоноградського району Львівської області (за межами населеного пункту) та Звіт про стратегічну екологічну оцінку Детального плану території по вул.Промисловій в смт.Лопатин Червоноградського району Львівської області (за межами населеного пункту)» відбудуться 18 грудня 2023 року за адресою сел. Лопатин вул. Центральна,буд.15А в 11.00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до вищезгаданих проєктів можна подавати до 17 грудня 2023 року включно до Лопатинської селищної ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції  громадськості  до вищезгаданих проєктів подаються у письмовій формі до Лопатинської селищної ради у вказаний строк. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь