Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Анкетування для ВПО

Дата: 12.10.2023 10:58
Кількість переглядів: 75

В межах аудиту ефективності «Пряма бюджетна підтримка Уряду США для забезпечення життєво важливих потреб населення України в умовах війни», який проводиться в Департаменті соціального захисту населення Львівської ОДА згідно з дорученням Заступника Голови Рахункової палати Андрія Майснера від 25.09.2023 №18-504, виникла потреба здійснити опитування: внутрішньо переміщених осіб - на предмет повноти та своєчасності отримання допомоги на проживання за рахунок коштів державного бюджету у травні 2022 року.

Враховуючи вищезазначене, просимо заповнити Анкету опитування внутрішньо переміщених осіб- одержувачів допомоги на проживання - https://forms.gle/6xjEDHjZoDQzxHfK8. Конфіденційність отриманих результатів гарантоване. Зазначати респондентам в опитуванні персональні дані (власне прізвище чи ім’я) не потрібно. Опрацювання одержаних матеріалів здійснюватиме територіальне управління Рахункової палати (далі – ТУ РП) по Львівській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях (у м.Львів), зокрема головний спеціаліст Володимир Андрійовський (конт. тел. +380679477370).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь