Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

Сеанс «гарячої лінії» у Радехівській ДПІ : Про застосування РРО/ПРРО.

Дата: 10.10.2023 14:11
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

 Сеанс «гарячої лінії» у Радехівській ДПІ : Про застосування РРО/ПРРО.

 

У Радехівській ДПІ відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», на запитання платників податків та громадян відповідав головний податковий інспектор  Мирослав Рудий.

В основному питання додзвонювачів стосувалися положень Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».    

Зокрема, платники цікавилися такими питаннями: яка послідовність дій має бути здійснена для реєстрації ПРРО; як пов’язуються між собою ПРРО, господарські одиниці та касири; яким чином покупець зможе перевірити розрахунковий документ (чек), виданий ПРРО, що працює в режимі оффлайн; які мають бути дії суб’єкта господарювання при відключенні світла в господарській одиниці, коли неможлива робота на комп’ютері з ПРРО та ін. Детальніше за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/ 

Були й питання щодо використання електронних сервісів ДПС України, порядку нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, легалізації найманої праці та заробітної плати, можливості отримання податкової знижки та ін.  

На всі поставлені питання в ході «гарячої лінії» були надані кваліфіковані роз’яснення в межах чинного податкового законодавства.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь