Лопатинська громада
Львівська область, Червоноградський район

РАДЕХІВСЬКА ДПІ інформує : Режим роботи центрів обслуговування платників з 13 вересня 2023 року змінено.

Дата: 15.09.2023 13:18
Кількість переглядів: 101

РАДЕХІВСЬКА ДПІ інформує : Режим роботи центрів обслуговування платників з 13 вересня 2023 року змінено.

Радехівська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що Центр обслуговування платників з 13 вересня 2023 року працює з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.) з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., а також з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 – 15 хвилин. 

Контактні телефони модераторів ЦОП Радехівська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області для отримання консультацій: (03-255) 2-31-00, (03-255) 2-19-82

Також нагадуємо, що є і інші зручні способи спілкування платників податків з податковою – онлайн та поштою.

За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 5 МБ).

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua , а також через офіційний вебпортал ДПС.

Електронний кабінет працює постійно (24 години на дату кожного календарного дня), крім часу, необхідного для його технічного обслуговування.

Також спілкуватися з податковою службою можна дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX». Цей сервіс надає можливість отримувати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, строки подання звітності та сплати податків тощо.

Записатись на чергу ОНЛАЙН для отримання послуг в Центрах обслуговування платників ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області можна за посиланням:  http://queue.qsolutions.com.ua:22102/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь